Vörös csillaggal kampányol Kunhalmi


Velencén az EFOTT-on, a főiskolások és egyetemisták közös nyári buliján vörös csillaggal kampányolt az MSZP. A vörös csillag Molnár Gyula pártelnök kezére is felkerült Kunhalmi Ágnes aktív közreműködésével.

 

Ezzel a cselekedetükkel a szocialisták nemcsak tiltott önkényuralmi jelképet használtak egy nyilvános eseményen, hanem megsértették a kommunista diktatúra áldozatait és azoknak hozzátartozóit. Sőt az alaptörvény szellemiségét sem tartották tiszteletben, mivel az 1990-ben tartott első szabad választások révén a nemzet akaratából létrehozott, a jog uralmán alapuló állami berendezkedés és a megelőző kommunista diktatúra egymással összeegyeztethetetlen.

 

Ugyanis a kommunista diktatúra a magyar nemzet számára kiheverhetetlen traumát okozott, hatása a mai napig érezhető. Ennek a diktatúrának a legfőbb jelképe az ötágú vörös csillag volt, amely a mindenkori állampárt és a Magyar Népköztársaság címerében egyaránt szerepelt. Sőt a vörös csillagot tartalmazta az 1956-os forradalom vérbe fojtása után létrehozott pártállami erőszakszervezet, a Munkásőrség és a Kommunista Ifjúsági Szövetség címere egyaránt.

 

De mit is várhatunk egy olyan párttól, amely 1989 óta sohasem kért bocsánatot közvetlen jogelődje a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) bűneiért. Számukra az 1956-os forradalom semmit nem jelent azt megtagadják, és ha tehetnék akkor még mindig a kádári diktatúrát építenék.

 

Sokáig senki nem értette, hogy miképpen tűrheti meg a párt budapesti elnökségében Kunhalmi Ágnes azt a Havas Szófiát, aki folyamatosan gyalázza a forradalmat és a mártírok emlékét. Most már mindenki érti ezt, mivel ez a párt még mindig az a párt, mivel képtelen szakítani súlyos és terhes örökségével.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/40368/pics/lead_800x600.jpeg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?