Az Együtt politikájának középpontjában a médiaszereplés áll

Az Együtt nevezetű anarchista mikrópárt Pestszentlőrincen is hozta a formáját és érdemi mondanivaló hiányában folytatta azoknak a Soros-plakátoknak az eltüntetését, amelyeket július 15.-e után amúgy is eltűntek volna a város közterületeiről, mivel a nemzeti konzultáció utódkampánya ma befejeződik.

 

Erre az utódkampányra azért volt szükség, mert a konzultáció témáival kapcsolatban elhúzódó vitákra kell számítani, leginkább a bevándorlás kérdésében. Emiatt a balliberális pártok jobban tennék ha az emberek többségének akaratával nem helyezkednének szembe és végre elmagyarázhatnák azt is, hogy miért szavazták meg a betelepítést erőltető határozatokat az Európai Parlamentben valamint miért bontanák le a déli határzárat.

 

De érdemi válasz helyett ezek a pártok az Együtt-tel közösen a jogos kérdésekre adható válaszok helyett csak alaptalan rágalmazásokba és vádaskodásokba bocsátkoznak, most éppen antiszemitizmussal vádolják a kormányt a Soros-plakátok miatt. Teszik ezt úgy, hogy a hazai és a nemzetközi zsidóság egyaránt kiáll a magyar kormány politikája mellett, köztük Benjemin Netanjahu Izrael miniszterelnöke is, mivel szerintük a sorosozás egyáltalán nem antiszemitizmus, igenis egy demokráciában teljesen elfogadható, hogy még Soros György tevékenységét is lehessen kritizálni, a dolgokat a nevén nevezni. Sőt maga Izrael is úgy gondolja, hogy a nemzetközi tőzsdespekuláns tevékenysége káros, mivel elvitatja Izrael önvédelemhez való jogát és olyan szervezeteket pénzel, amelyek folyamatosan rágalmazzák Izraelt és Izrael ellenes tevékenységet végeznek.

 

Ennek ismeretében elég nevetséges dolog a plakátok miatt antiszemitizmussal vádolni a kormányt és emiatt műbalhézni. De ez a Együttnél és a hozzá hasonló mikrópártok esetében nem számít, számukra nem érdekes Izrael kiállása a kormány politikája mellett, nekik csak egy dolog számít mindenféle nevetséges műbalhét kreálni, hogy biztosítsák maguk számára a médiaszereplés lehetőségét.

 

Amúgy az Együtt pestszentlőrinci akciójáról mindent elmond, hogy az eseményen több volt a bámészkodó újságíró, mint a résztvevő.

https://ballator18ker.blogstar.hu/./pages/ballator18ker/contents/blog/40310/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?